Delgado Design wekt meubels tot leven

Ambachtelijk gemaakte meubels uit De Goorn

De dingen in de kamer zouden levenloze dingen zijn, zonder het vakmanschap van Delgado Design. De mens leeft met meubels. Ze zijn overal: in huis, in de tuin, op kantoor, in scholen, openbare gebouwen en zelfs op straat. Wij slapen, eten en zitten op meubels. Zelf reageren ze daar nauwelijks op, ze staan daar maar plichtsgetrouw de ruimte te vullen. Maar wat nou als uw droommeubel tot leven kan komen?

Maak mijn droommeubel waar!

Elke meubelwens is handgemaakt

Door de vakkundige hand van Delgado Design zijn uw meubelwensen niet langer een sprookje. Als een moderne Geppetto brengt meubelmaker Gregorio Tejedor Delgado hout tot leven. Heel secuur en met de grootste aandacht en vakmanschap tovert hij hout en andere materialen om tot een meubel dat tot de verbeelding spreekt.


Multifunctioneel woongenot op maat
Een bank die ’s nachts een bed wordt en meteen boeken en speelgoed herbergt. Een educatieve wereldbol die, als je moe bent van al dat leren, zich openklapt tot een heerlijk kuipzitje. Een kast die onder het schuine zolderdak past. Boekenplanken die een lastige uitsparing in de muur weer functioneel maken. Meubels die aangepast zijn aan de ruimte waar ze zich in bevinden, aangepast zijn aan de gebruikers. Dat zijn meubels van Delgado Design


Wilt u een droommeubel laten maken?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een handgemaakt meubelstuk

Op maat gemaakt past altijd

Tegenwoordig zijn de meeste meubels in een fabriek gemaakt. U koopt ze bij IKEA als bouwpakket, bestelt ze online of kiest ze uit in een showroom. Met passen en meten probeert u uw nieuwe aanwinsten in uw huis te plaatsen. En soms past dat nét niet.


Meubels zijn geen compromis
Een mooi interieur is een geheel van meubels en ruimte, van functionaliteit en esthetiek. Meubels die zó goed passen dat ze onderdeel worden van waar ze zich bevinden. Planken die uit de muur lijken te groeien, kasten die onderdeel van de trap worden: kamers en meubels die als puzzelstukken in elkaar passen.

Zulke puzzelstukken vindt u niet als bouwpakket in een woonwinkelmagazijn, die moeten op maat worden gemaakt. Wij maken al onze meubels op maat, toegespitst op uw huis, bedrijf of openbare ruimtes. Denk aan inloopkasten, keukens, tafels, badkamers en displaymeubels. U kiest zelf het materiaal en extra elementen die geïntegreerd worden in het design, zoals verlichting.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen?
Vraag vrijblijvend een gesprek en/of een offerte aan, bel ons voor de mogelijkheden op 06 - 122 062 48 of vul het contactformulier in.

Ik wil een gratis offerte ontvangen

Wij zijn een door het SBB erkend leerbedrijf